• Detta evenemang har redan ägt rum.

Bryggläggning vid klubbstugan

lör 4 apr Tid: 08:00 - 12:00

Bryggiläggning på våren

OBSERVERA: Personal och hjullastare behöver området runt klubbstugan för detta arbete.
Därför är det inte möjligt att använda rampen för sjösättning av båtar för en tur på sjön.
Vi hänvisar till andra ramper, t.ex: Hörby Ringsjöstrand eller Sätofta.

Ni som vill deltaga, måste läsa igenom nedanstående text.

lördag 4 april är det dags att lägga bryggan i sjön. Efter genomgång av Folhälsomydighetens Riskbedömningsverktyg anser vi att arbetet kan genomföras. Med tanke på rådande virusoro, är det bra att tänka till innan du åker till klubbstugan.

1. Är du lite krasslig med förkylning, hosta eller andra liknande symptom, ska du stanna hemma. Det kommer fler tillfällen att hjälpa till framöver.
  2. Känner du oro och tillhör riskgruppen, behöver du inte heller komma på lördag.
  3. Tillhör du en grupp med samhällsviktiga arbeten (t.ex. personal från vård och omsorg), skall du inte närvara.
  4. I vanliga fall bjuds vi på korv och Pelles ärtsoppa med tillbehör. Det hoppar vi över denna gång.
  5. Var och en får ta med egen fika, så eliminerar vi ytterligare en risk. Förhoppningsvis kan vi ta en lördagslunch med ärtsoppa senare i år när läget lugnat ner sig.

För info: Jan Bergqvist (se nedan)

Datum:
lör 4 apr